Termeni si conditii

Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre!

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.cartidulciurisiflori.ro

Vizitarea sau folosirea (plasarea unei comenzi), implica acceptul dumneavoastra al acestor termeni si conditii.

Site-ul www.cartidulciurisiflori.ro este administrat de catre S.C CARTI, DULCIURI SI FLORI S.R.L., CUI RO35994069, J40/5938/2016.

 

S.C CARTI, DULCIURI SI FLORI S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C CARTI, DULCIURI SI FLORI S.R.L. fara acordul scris prealabil al acesteia.

 

Varsta Legala

Pentru a putea comanda prin intermediul site-ului nostru, trebuie sa aveti peste 18 ani.

 

Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C CARTI, DULCIURI SI FLORI S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea  si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

Politica de refuz/acceptare a comenzii

Pot aparea situatii in care compania noastra sa refuze o comanda fara a oferi explicatii. In aceste situatii se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeasi metoda de plata folosita de client.

Toate preturile afisate pe site includ TVA.

 

Prospetime si calitate

“CARTI, DULCIURI SI FLORI” ofera servicii de o calitate impecabila. Datorita faptului ca activitatea companiei este cu comert online si pentru ca lucram doar pe baza de comenzi, putem garanta mereu prospetimea si calitatea buchetelor.

 

S.C CARTI, DULCIURI SI FLORI S.R.L. foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. S.C CARTI, DULCIURI SI FLORI S.R.L. garanteaza acuratetea informatiilor de pe acest site.

 

Pozele au titlu informativ. Nuantele florilor din buchete si aranjamente pot fi diferite fata de cele prezentate online, in functie de disponibilitate si sezonalitatea. In cazul in care anumite produse, ambalaje sau flori nu sunt disponibile, www.cartidulciurisiflori.ro  poate inlocui aceste produse, ambalaje sau flori cu unele similare ce pastreaza valoarea produsului original.

 

In cazul florilor din extrasezon, dezavantajul este ca se gasesc pe o perioada scurta de timp, dar ele pot fi importate aproape in orice sezon, dar la preturi mai mari. Produsele și serviciile oferite

“CARTI, DULCIURI SI FLORI” oferă spre vânzare deserturi, torturi, mini prajituri, carti,  buchete de flori, aranjamente florale, realizate manual. Fotografiile care însoțesc descrierea produsului au titlu de prezentare și pot diferi usor față de produsul final. Cu toate acestea, vă garantăm că respectăm întocmai aspectul general prezentat pe site. Numărul de flori poate varia în funcție de natură și dimensiunea acestora.

 

Produsele noastre sunt disponibile pentru livrare in Bucuresti si imprejurimi (Pipera Voluntari, Bragadiru, Otopeni, Corbeanca, Popesti-Leordeni). Taxa de livrare pentru Bucuresti este 50 lei. Pentru imprejurimi este 80 / 100 lei. Livrarea se va face in maxim 48 de ore din momentul plasarii comenzii, minim 24 ore.

O Ora fixă de livrare nu poate fi garantată. Livrarea se face in intervalul 12:00 – 19:00.

 

“CARTI, DULCIURI SI FLORI” nu va fi făcută responsabilă pentru:

 

Comenzile plasate pe site-ul www.cartidulciurisiflori.ro sunt livrate folosind curieri proprii (nu prin firme de curierat).

 

Anularea comenzii se va face prin telefon la 0747.77.66.55 cu minim 48 ore inainte.

Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata!

Intotdeauna incercam sa acomodam orice cerinta de ultim moment,  insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu 48 ore inaintea livrarii.

O data ce comanda a fost data in productie, schimbarile nu mai sunt posibile.

 

Plata Comenzilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.

Plata se poate realiza prin card de credit/debit. Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

 

Dispozitii Finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

Echipa

“Carti, Dulciuri si Flori”

 

Stimate client,

Compania noastră, în raport de dispozițiile prevederilor Regulamentului European UE nr. 2016/679 care privesc protecția datelor tale cu caracter personal și libera circulație a acestora, a înțeles să se alinieze la acesta și să implementeze toate măsurile necesare pentru a se conforma acestor dispoziții.

Deoarece știm cât de importantă este viața dumneavoastră personală, în continuare, vă vom prezenta, într-o manieră clară și transparentă, modalitatea în care noi înțelegem să  prelucrăm datele cu caracter personal în condiții de siguranță și confidențialitate, motiv pentru care am adoptat prezenta politică de confidențialitate.

Informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, sunt folosite strict pentru prelucrarea comenzilor online și pentru a facilita accesul dumneavoastră la produsele noastre prin intermediul site-ului www.cartidulciurisiflori.ro. Vă asigurăm că toate informațiile puse la dispoziție sunt prelucrate în condiții de confidențialitate și în concordanță cu dispozițiile Regulamentului European cu privire la protecția datelor cu caracter personal.

Deoarece înțelegem cât de importantă este viața privată a copiilor, nu vom colecta datele minorilor, cu excepția situației în care aceștia au peste 16 ani. În situația în care minorul are sub 16 ani, pentru a oferi o protecție adecvată vieții private a minorului și pentru a veni în sprijinul părinților, vom solicita consimțământul titularului răspunderii părintești. Numai în aceste condiții vor fi prelucrate date cu caracter personal ale minorilor.

Pentru a vă asigura că datele dumneavoastră sunt prelucrate în condiții de siguranță și în conformitate cu prevederile Regulamentului European, vă vom sta în permanență la dispoziție pentru a răspunde la solicitările pe care le veți avea față de modul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

DATELE PE CARE LE COLECTĂM

Informații pe care le furnizați direct

Pentru a putea comanda produsele de pe site-ul nostru, este necesar să ne furnizați date cu caracter personal, precum nume, prenume, adresa, adresa de email și un număr de telefon. Aceste date ne sunt necesare în vederea procesării și livrării comenzii emise de dumneavoastră. De adresa de email și numărul de telefon avem nevoie pentru situațiile în care sunt necesare lămuriri cu privire la comanda plasată.

De asemenea, în anumite situații, spre exemplu, în cazul în care comanda efectuată de dumneavoastră trebuie să ajungă în afara municipiului București, pentru a putea livra comanda, avem încheiate contracte de prestări servicii cu o firmă de curierat. Vom transmite datele dumneavoastră către prestatorii noștri de servicii, iar aceștia vor utiliza datele dumneavoastră numai în legătură cu scopul prestării serviciului respectiv, pentru a livra comanda emisă și numai cu autorizarea expresă din partea noastră pentru a utiliza aceste date.

În situația în care aveți nelămuriri cu privire modul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal, ne puteți contacta la adresa de email _____.

 

UTILIZAREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ

Scopul prelucrării

Prelucrăm datele dumnevoastră cu caracter personal doar în scopul procesării, prelucrării și livrării comenzii sau altei solicitări (spre exemplu, organizarea unui eveniment) emise de dumneavostră pe site-ul nostru online.

În situația în care vom identifica și alte scopuri pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, vă vom solicita consimțământul pentru această prelucrare.

Temeiuri legale de prelucrare

Temeiurile legale care stau la baza prelucrării și procesării datelor dumneavoastră cu caracter personal sunt următoarele:

  1. 1. încheierea sau executarea unui contract- de exemplu, vom prelucra datele cu caracter personal pentru a le procesa și a vă livra comanda solicitată de dumneavoastră;
  2. existența unui interes legitim al Companiei- spre exemplu, pentru a preveni fraudele sau pentru a menține securitatea serviciilor noastre și/sau îmbunătățirea acestora. Vom face o evaluare strictă în situația în care prelucrarea se va face în acest temei pentru a evita ca interesele noastre să prevaleze intereselor dumneavoastră.
  3. conformarea cu o cerință legală imperativă- spre exemplu, în urma plasării și achitării unei comenzi, suntem obligați să eliberăm documentul financiar contabil care atestă realizarea plății și încasarea sumei de către noi.
  4. consimțământ- în situația în care prelucrarea nu se întemeiază pe unul dintre temeiurile de mai sus, vă vom solicita constimțământul pentru prelucrarea datelor necesare.

DURATA DE PĂSTRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Păstrăm datele dumneavostră cu caracter personal atâta timp cât este cerut printr-o dispoziție legală sau pentru o perioadă de timp necesară pentru a ne îndeplini obligațiile față de dumneavoastră.

Când datele dumneavoastră nu mai sunt necesare pentru prestarea serviciului solicitat, acestea vor fi șterse sau distruse, printr-o metodă adecvată.

PĂSTRAREA ÎN SIGURANȚĂ A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Ne-am luat angajamentul de a depune toate diligențele necesare în vederea implementării unor măsuri tehnice și fizice de securitate care să protejeze în mod adecvat datele dumneavoastră cu caracter personal. Echipa noastră, prin implementarea unor măsuri adecvate de securitate, încearcă să diminueze orice risc de securitate, breșă sau alt tip de incident ce ar putea avea repercursiuni asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Vă rugăm să aveți grijă de datele dumneavoastră cu caracter personal. Nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la orice acces neautorizat sau pierdere ori dezvăluire ce excede controlului nostru.

 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Dreptul de acces la datele  cu caracter personal ce vă apartin – puteți oricând solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care noi le deținem în legătură cu dumneavoastră.

Dreptul de rectificare a datelor cu caracter personal – în situația în care datele pe care le deținem în legătură cu dumneavoastră trebuie modificate, actualizate sau sunt incorecte, puteți faci oricând o solicitare în acest sens.

Dreptul la portabilitatea datelor – puteți în orice moment să ne solicitați să vă descărcăm, într-un format solicitat, datele pe care le deținem.

Dreptul de opoziție la prelucrarea datelor cu caracter personal – în anumite situații, aveți dreptul de a vă opune la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, însă acest lucru poate afecta posibilitatea utilizării unor servicii.

Dreptul de a vă  adresa autorităților competente – aveți dreptul de a vă adresa Autorității Naționale De Supraveghere, cu privire la orice nemulțumire pe care o aveți în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal, la adresa de email http://www.dataprotection.ro/.

Vă puteți exercita oricând drepturile mai sus menționate printr-o solicitare transmisă la adresa de email______. Vom face tot posibilul pentru a vă sprijini în exercitarea drepturilor dumneavoastră și pentru a vă acorda orice ajutor în situația în care sunteți nemulțumit de modul de prelucrare a datelor cu caracter personal.