Cursuri Flower Design

La 24 de ani Ioana paraseste mediul corporate si da o sansa instinctului creativ. A crescut inconjurata de flori in gradini bogate, iubire si incredere, iar tot ceea ce face vine din interior. In 2013 preia primele comenzi, pachete cadou “Carti, Dulciuri si Flori”, iar in cateva luni conceptul unic in Romania ajunge in paginile ziarelor, revistelor, apoi la TV si in campanii de advertising. Povestea ii fascineaza si motiveaza pe oameni, iar asta ii da si mai multa incredere sa mearga mai departe. 

Pregatita sa dea mai departe din cunostintele ei, Ioana te poate invata sa iti dezvolti abilitatile de crea aranjamente florale pentru a porni propriul business, sau pur si simplu pentru a te detasa de cotidian. 

  • Ioana este mentor DallesGO pentru cursurile “Design Floral” 
  • Orgaizeaza workshop-uri florale de grup sau private in atelierul “Carti, Dulciuri si Flori” (Piata Floreasca, Bucuresti)
  • Organizeaza retreat-uri florale internationale, in locatii inedite, unde preda Tainele Florilor 
  • Continua sa studieze arta florilor, iar cateva dintre certificarile care au ajutat-o sa se dezvolte  sunt cursuri private cu unii dintre cei mai renumiti designeri florali din lume (Kiana Underwood, Ariella Chezar)
  • Ii place sa spuna: “Lasa-ti sufletul sa infloreasca!” (Let your inner self blossom!), pentru ca apoi toate lucurile frumoase se intampla in favoarea ta. Stilul ei artistic e romantic, delicat si …aparent effortless, dar cu multa munca si pasiune in culise.

„Creație. Visare. Liniște. Terapie. Frumos. Sensibilitate. Putere. Delicatețe. Formă. Esență. Dăruire.

Toate acestea însumează ceea ce iubesc mai mult: florile!

Sunt recunoscătoare pentru darul pe care l-am primit de la divinitate, eu îl numesc har și cred cu tarie că m-am născut cu el. Stilul în care creez este unul lejer, texturat, luminos, romantic, vesel si abundent. Iubesc florile și le las să-mi absoarbă toate mood-urile, le ascult și le așez acolo unde ele îmi cer. Asta e creație din perspectiva mea. Sa le ascult limbajul.” // Ioana

Scrie-ne daca vrei sa inveti Design Floral